Ons menu

Bij Studlers vind je voor elk wat wils. We gebruiken alleen de beste ingrediënten voor een eclectisch en memorabel menu. Bekijk hieronder onze gerechten, en kom zeker terug voor de nieuwste seizoensspecialiteiten.

Starters


Broodplankje    5,5
gezouten boerenboter, olijfolie


Pappadums         5,5
Humus & tomatensalsa                                                          

 
 

Voorgerechten


Carpaccio          12,5     
rundercarpaccio met pesto en pijnboompitten


Soep van de week      7
Vraag de bediening


Wilde gamba’s     12,5
Lente ui, knoflook, Spaanse peper, gebakken in pittige olie


Burrata            9,50                                                                                  Romige Italiaans mozzarella gerecht met cherry tomaat,rucola en een basilicum tomaat vinaigrette


Zalm Bombe      12,50                                                                             Gerookte zalm, garnaaltjes, zoetzure komkommeren een huisgemaakte vadouvan mayonaise


Tataki van tonijn   14                                                                           gebakken tonijn met een gamba, wasabi  mayo en soja vinaigrette


 

 

 
 

Maaltijdsalade


Caesar salade     18
sla romaine met ansjovis, parmezaa, panchetta, kippendij en ceasardressing


Veggie salade      17                                                                                Gegrilde groenten met egmondse geitenkaas en balsamico stroopCaesar salade                                                                                        


Gerookte heilbot   19                                                                           Atlantische heilbot met verschillende soorten biet en een dressing van parmezaan

 


 
 
 
 

Hoofdgerechten


             

Studlers Burger  17                                                                                  Burger van Black Angus met bacon, cheddar, rode ui chutney & sriracha mayonaise

Truffelrisotto    17                                                                         Zomertruffel, krokante oesterzwam, gepocheerd ei en geschaafde parmezaan

Vegetarische lasagne   18                                                                 Huisgemaakte lasagne met verse groenten en bechamelsaus

Sticky ribs         18,5                                                                                      Met huisgemaakte knoflooksaus, koolsalade en verse frites

Bouillabaisse    19,5                                                                          Rijkgevulde vissoep met wilde gamba, rode mul, coquille en rouille van saffraan

Zeebaars           19,5                                                                                      Met een wilde gamba en een schaal en schelpdieren beurre blanc

Sate van varkenshaas 19,5                                                                             Luxe sate met huisgemaakte satesaus, tapioca kroepoek en atjar

Wilde Gamba’s  23,5                                                                                   Gebakken in pittige olie met lente ui & knoflook

Rib eye 225g     24,5                                                                                       een jus de veau van thym, gegrilde groenten & roseval

 

Bijgerechten


Frietjes            3,5
Gemixte salade 3,5

 

Kids

Kroket/kipnugget   6
Vis of kippetje & groenten  8
Ijsje                 4


 

Desserts


Blanche dame 6,5                                                                                               3 bollen chocolade ijs en vanille saus                     

Huisgemaakte brownie 8                                                                            Kokos ijs en witte chocolade rozemarijn saus

Tarte tatin 8                                                                                         Klassiek appeltaartje met maple syrup walnut ijs

Sgroppino 8                                                                                            Bloedsinaasappel ijs, prosecco, vodka en grand marnier

Kaasplateau 13                                                                                                 kazen van de Bergense markt, notenbrood en vijgencompote